Tradicija utkana u svaki proizvod

Tvornica obuće Maksi d.o.o. Visoko

“MAKSI” d.o.o. fabrika obuće Visoko osnovana je 2009 godine. Od samog osnivanja preduzeća, osnovna djelatnost je proizvodnja obuće.

Maksi Visoko

Maksi za maksimalnu udobnost

Naša priča je priča o talentu, odlučnosti, upornosti i originalnosti. „Maxi“ d.o.o fabrika obuće Visoko osnovana je 2009.godine sa smo jednim ciljem: ponuditi kupcima udobnu obuću vrhunske kvalitete.
I uspjeli smo. To potvđuje i saradnja sa renomiranim svjetskim brendovima i partnerima iz Njemačke, Italije i Slovenije koji su u našoj fabrici prepoznali pouzdanog i kvalitetnog partnera.

Tvornica obuće Maksi d.o.o. u svom proizvodnom pogonu u Visokom zaokružuje kompletan proizvodni ciklus obuće, od krojenja materijala do montaže.

Kvalitet prije svega

Već dugi niz godina bavimo se proizvodnjom vrhunske obuće. Naš asortiman je širok. Uz pomoć moderne, sofisticirane tehnologije stvaramo treking, zaštitnu, vojnu, sportsku, vodonepropusnu i naravno modnu obuću koja svojim dizajnom zadovoljava sve stilove i trendove. Ono što je najvažnije i čemu posebno poklanjamo pažnju je udobnost i praktičnost.

Naši proizvodi mogu se naći na tržištima u zemljama Europske unije, Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Japana. Ponosni smo na saradnju s kupcima poput Alpine, Pajara i Baltesa. To nam potvrđuje da smo na dobrom putu budući da imamo jasne ciljeve i vizije, a to su širenje proizvodnje, upošljavanje novh radnika, nabavka nove opreme i stalna usavršavanja ako bi još spremnije odgovarali na zahtjeve tržišta. Trenutno zapošljavamo 120 radnika, a proizvodni pogoni se prostiru na 5000 metara kvadratnih. No, tu svakako nećemo stati.

Maksi Visoko
Maksi Visoko

Timski rad kao garancija uspjeha

U konačnici, želja nam je stalno unaprijeđivati proizvodni proces. Nastojimo održati trend rasta, a u tom procesu učestvuju svi zaposlenici koji svojim zalaganjem i stvaraju naš brend.
Mi smo pouzdan poslovni parner. O tome govore brojni saradnici koji biraju upravo našu obuću već dugi niz godina. I na to smo iznimno ponosni.

Maksi Visoko
Maksi Visoko