Proizvodi i usluge

Razvoj i vrhunski dizajn

Naši proizvodi mogu se naći na tržištima u zemljama Europske unije, Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Japana. Ponosni smo na saradnju s kupcima poput Alpine, Pajara i Baltesa.
To nam potvrđuje da smo na dobrom putu budući da imamo jasne ciljeve i vizije, a to su širenje proizvodnje, upošljavanje novh radnika, nabavka nove opreme i stalna usavršavanja ako bi još spremnije odgovarali na zahtjeve tržišta.

Naša trekking obuća svojom anatomijom zasigurno će zaštiti stopalo, ali i gležnjeve tokom svih aktivnosti. Nudimo vodootpornu trekking obuću, pa vas ni loše vrijeme neće zaustaviti u vašim avanturama.
TREKKING OBUĆA – najvažniji dio trekking opreme

Bilo da se radi o obući za planinarenje ili za jednostavnu šetnju u prirodi, naši stručnjaci posebno su se trudili kod osmišljavanja trekking obuće. Naša trekking obuća svojom anatomijom zasigurno će zaštiti stopalo, ali i gležnjeve tokom svih aktivnosti. Ono što je najvažnije izrazito je topla obuća, što je od iznimnog značaja. Nudimo vodootpornu trekking obuću, pa vas ni loše vrijeme neće zaustaviti u vašim avanturama.

SPORTSKA OBUĆA - prikladno i udobno rješenje za sportske aktivnosti. Nudimo veliki izbor sportske obuće sa visokokvalitetnim i funkcionalnim materijalima.
SPORTSKA OBUĆA - prikladno i udobno rješenje za sportske aktivnosti

Kvalitetna obuća sa modernim dizajnom uvijek je bila vaš pravi i prvi izbor? Na pravome ste mjestu jer nudimo veliki izbor sportske obuće sa visokokvalitetnim i funkcionalnim materijalima. Sportska obuća zahtjeva udobnost. U svojim proizvodima, ponajprije u dijelu sportskog asortimana, osigurali smo tim više jer je naša obuća ručne izrade, te se vodi računa o svim izazovima koje nosi aktivni sportski život kupca.

Kvaliteta, Maksimalna sigurnost, Udobnost. Praktična, te fleksibilna što čini savršenu kombinaciju u čuvanju stopala.
ZAŠTITNA OBUĆA – sigurnost na prvom mjestu

Zaštitna obuća je nešto što pomno radimo budući da je uz kvalitet jako važna i izdržljivost proizvoda što jamčimo. Uz to je i praktična, te fleksibilna što čini savršenu kombinaciju u čuvanju stopala. Obuća je izrađena od kvalitetnih suvremenih materijala. Ovisno o vremenskim uvjetima i vrsti posla za koje su namijenjene, nudimo različite modele radne obuće.

Vrhunska izrada obuće od najkvalitetnijih materijala. Tehnologija koju koristimo svakako osigurava sve aspekte vojne industrije.
VOJNA OBUĆA - vrhunska izrada obuće od najkvalitetnijih materijala

Obuća koja je osmišljena da uz kvalitet i udobnost bude izdržljiva i odgovori svim izazovima. Tehnologija koju koristimo svakako osigurava sve aspekte vojne industrije. Naša fabrika se može pohvaliti sa relevantnim iskustvom u ovom sektoru i godinama proizvodimo visokokvalitetnu vojnu obuću. Kod nas možete pronaći veliki broj modela koji će odgovarati potrebama svakog vojnika.

VODONEPROPUSNA OBUĆA – izrađena za sve uslove. Budući da nam je zdravlje na prvom mjestu ponosni smo i na našu vodonepropusnu obuću.
VODONEPROPUSNA OBUĆA – izrađena za sve uslove

Budući da nam je zdravlje na prvom mjestu ponosni smo i na našu vodonepropusnu obuću. MAXIJEV tim zahvaljujući inovativnoj tehnologiji kreira i izrađuje obuću koja jamči suha i zaštićena stopala tokom aktivnosti u svim vremenskim prilikama.

Naši proizvodi se mogu podijeliti u nekoliko kategorija: trekking, sportska, vojna, zaštitna i vodonepropusna obuća.
MAKSI OBUĆA - Vaš pouzdan partner

Spremni smo na sve izazove, motivirani odgovoriti brojnim zahtjevima osluškujući tržište i poštujući želje poslovnih partnera. Na tom tragu ostajemo, uvjereni da originalnost, i u odabiru vrhunskih materijala i dizajnu, nema alternativu.